ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η ΚΠ2 μελετά, σχεδιάζει και εγκαθιστά συστήματα κλιματισμού για οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Προσφέρει μεγάλη εξειδίκευση στη μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων από μικρές εφαρμογές όπως κατοικίες, καταστήματα, κέντρα μαζικής εστίασης ως και μεγάλες επαγγελματικές εφαρμογές όπως ξενοδοχεία, κτίρια γραφείων και καταστημάτων.

ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Κλιματιστικά μηχανήματα για όλες τις οικιακές εφαρμογές, οι οποίες απαιτούν σύγχρονο σχεδιασμό και απόλυτη ενσωμάτωση στον εσωτερικό χώρο των κατοικιών. Όλα τα κλιματιστικά διαθέτουν υψηλή ενεργειακή κλάση για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και προηγμένα συστήματα φιλτραρίσματος για τη βέλτιστη ποιότητα του εσωτερικού περιβάλλοντος. Κάθε πρόταση διαμορφώνεται ξεχωριστά μετά από επιτόπια επίσκεψη και μελέτη του εσωτερικού χώρου της κατοικίας.

ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Ολοκληρωμένη σειρά κλιματιστικών μονάδων ιδανικών για κάθε επαγγελματική εφαρμογή (χώροι γραφείων, καταστημάτων, εστιατορίων, café –bar). Μεγάλο εύρος επιλογής εσωτερικών μονάδων, όπως κασέτες ή καναλάτα ψευδοροφής, εμφανή οροφής ή δαπέδου, τα οποία ικανοποιούν τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές. Ο σχεδιασμός και η επιλογή του κατάλληλου συστήματος γίνεται με γνώμονα τον ιδανικό συνδυασμό εργονομίας και εξοικονόμησης για τον επαγγελματία.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ VRF

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ VRF

Εφαρμογές κεντρικού κλιματισμού σε κτίρια με υψηλές απαιτήσεις άνεσης και απόδοσης όπως ξενοδοχεία, κτίρια γραφείων, εκθεσιακοί χώροι και πολυκαταστήματα. Μεγάλη ευελιξία εγκατάστασης με πολλές επιλογές εσωτερικών μονάδων. Το νέο πολυδιαιρούμενο σύστημα VRF της TOSHIBA προσφέρει το μεγαλύτερο εποχικό συντελεστή στην αγορά (ESEER > 7) και άρα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, χάρις στους νέους δίδυμους περιστροφικούς συμπιεστές που λειτουργούν με τεχνολογία DC Inverter.
Kατεβάστε το έντυπο >

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΝΕΡΟ

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΝΕΡΟ

Εφαρμογές κεντρικού κλιματισμού για ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, κτίρια γραφείων και βιομηχανικές εγκαταστάσεις με ιδιαίτερες απαιτήσεις σε ψύξη, θέρμανση και επεξεργασία/διαχείριση αέρα. Ευρεία επιλογή μηχανημάτων, ψύκτες/αντλίες θερμότητας, τερματικές μονάδες νερού, κεντρικές κλιματιστικές μονάδες, από την CARRIER, την εταιρία ηγέτη στο κεντρικό κλιματισμό με συστήματα νερού.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΧΗΜΙΚΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΧΗΜΙΚΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Πλήρης σειρά χημικών και βοηθητικών υλών, όπως προϊόντα για χημικούς καθαρισμούς με βάση αδρανοποιημένα οξέα, αντικαθαλατωτικά και αντιδιαβρωτικά για πύργους ψύξης, λέβητες και ατμογεννήτριες, κλειστά κυκλώματα, χημικά για καθαρισμό και απολύμανση των εσωτερικών στοιχείων των κλιματιστικών μονάδων και τη καταπολέμηση της λεγεωνέλλας.

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
Κλιματισμός για ξενοδοχείο
Κλιματισμός για ξενοδοχείο
Κλιματισμός για ξενοδοχείο
Κλιματισμός για ξενοδοχείο
Επιστροφή στην κορυφή