Κάπα Πι 2

Η εταιρία

Η ΚΑΠΑ ΠΙ 2 (Γ. Παπαδόπουλος & Σια Ο.Ε) ιδρύθηκε το 2002 και εδρεύει στην Θεσσαλονίκη.

Δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών έργων στους τομείς της Ενέργειας και του Νερού. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις με υψηλή εξειδίκευση στην παραγωγή και εξοικονόμηση ενέργειας, όπως στον κλιματισμό, την θέρμανση, τα φωτοβολταϊκά συστήματα, και στην επεξεργασία νερού και αέρα όπως τα φίλτρα νερού, τη κατασκευή πισίνας και τον εξαερισμό ειδικών εφαρμογών. Εξειδικεύεται επίσης στο σχεδιασμό και την εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων.

Η ΚΑΠΑ ΠΙ 2 αποτελεί επίσημο αντιπρόσωπο του Αμερικάνικου οίκου κλιματισμού CARRIER και του αντίστοιχου ιαπωνικού οίκου TOSHIBA. Στην εγκατάσταση φωτοβολταικών συστημάτων συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φωτοβολταϊκών προϊόντων όπως RENESOLA, AXITEC κ.α στα panels, KOSTAL, SOLAREDGE στους αντιστροφείς (inverters), K2 SYSTEMS στις μεταλλικές βάσεις.

Είναι επίσημος συνεργάτης του δικτύου αντιπροσώπευσης φίλτρων νερού του Αγγλικού οίκου DOULTON και της εταιρίας επεξεργασίας νερού AQUATECH INTERNATIONAL.

Στην κατασκευή πισίνας συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ειδών πισίνας όπως KRIPSOL, IML, ASTRAL, PRAHE, ZODIAC. Η φιλοσοφία της ΚΑΠΑ ΠΙ 2 συνοψίζεται στο να κατασκευάζει έργα λειτουργικά σωστά, και άρτια αισθητικά, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Υπηρεσίες

Η ΚΑΠΑ ΠΙ2 προσφέρει ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις στο τομέα του οικιακού και κεντρικού κλιματισμού (ψύξη-θέρμανση), της παραγωγής θέρμανσης και ζεστών νερών χρήσης με ΑΠΕ (αντλίες θερμότητες, ηλιακά), την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε στέγες, τον εξαερισμό ειδικών εφαρμογών (εστιατόρια, βιομηχανίες), την κατασκευή πισίνας, την επεξεργασία νερού (αφαλάτωση, απολύμανση) και την επεξεργασία λυμάτων (βιολογικός καθαρισμός).

Η συνεχής και απρόσκοπτη παρουσία εξειδικευμένου μηχανικού, στο εκάστοτε έργο αποτελεί το χαρακτηριστικό της εταιρείας μας, πράγμα που εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και την ομαλή συνεργασία με τον εργοδότη του κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.

Επίσης παρέχουμε διαρκή υποστήριξη και συντήρηση σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού στις εγκαταστάσεις των πελατών μας, γεγονός που μας έχει αποφέρει μόνιμες και υγιείς συνεργασίες με επώνυμες εταιρείες στην πολύχρονη επαγγελματική μας πορεία. Τελικός στόχος μας η βέλτιστη ισορροπία μεταξύ κόστους, χρόνου και ποιότητας για την ικανοποίηση των προσδοκιών σας.

Καπαπι 2